Često postavljana pitanja (FAQs)

Prioritet nam je pružiti jednostavno korisničko iskustvo, slično jednostavnosti popularnih društvenih medija. Naše alate za stjecanje pratitelja dizajnirali smo s lakoćom korištenja na umu. Međutim, naš korisnički sučelje samo je jedan od mnogih razloga za odabir naših usluga. Evo zašto se ističemo: Vaša sigurnost je važna: Nikada ne tražimo osjetljive informacije poput lozinki. Naše usluge pružaju sigurno okruženje, osiguravajući da nema rizika od hakiranja ili nezakonitih aktivnosti. Napredne sigurnosne mjere: Sigurnost je od najveće važnosti. Naši sustavi djeluju prema strogim sigurnosnim protokolima kako bi osigurali da su svi podaci šifrirani i zaštićeni. Uvijek dostupna podrška: Tu smo za vas 24/7. Bez obzira na probleme ili pomoć koja vam je potrebna, naša podrška dostupna je da vam pomogne u bilo koje vrijeme. Pristupačne cijene: Nudimo konkurentske cijene bez kompromisa na kvaliteti. Naše usluge su pristupačne i prilagođene vašim potrebama. Odaberite nas za besprijekorno i sigurno iskustvo u jačanju vaše prisutnosti na društvenim mrežama.

Apsolutno, sigurno je kupiti lajkove i pratitelje od nas. Prioritet nam je isporučiti stvarne i aktivne račune kako bismo osigurali sigurnost vaših profila na društvenim mrežama.

Uobičajeno, počet ćete primjećivati lajkove i pratitelje unutar 24 do 48 sati od vaše kupnje, s većim narudžbama koje možda traju malo duže. Za veće narudžbe, budite uvjereni da ćemo ih isporučivati postupno svaki dan do završetka.

Instagram, TikTok i Facebook ograničavaju pristup skrivenim profilima, ograničavajući vidljivost samo odobrenim korisnicima. Stoga privremeno zahtijevamo pristup kako bismo osigurali besprijekornu isporuku naših usluga. Budite uvjereni da možete ponovno postaviti svoj račun na skriveni status nakon toga, održavajući željene postavke privatnosti.

Kada ulažete u naše usluge, budite uvjereni da ćete dobiti ciljane, autentične i angažirane pratitelje koji će poboljšati vašu vidljivost i osigurati da se vaše ulaganje isplati. Razmislite o nama kao o svom glavnom odredištu za kupnju pratitelja na Instagramu/TikToku/Facebooku.

Lako možete stupiti u kontakt s našim timom za korisničku podršku 24/7. Jednostavno nas kontaktirajte putem e-pošte ili putem obrasca za kontakt na stranici kontaktiranja naše web stranice. Tu smo da vam pomognemo s bilo kakvim pitanjima ili zabrinutostima koje možda imate u vezi s vašom narudžbom.

Iako se trudimo pružiti iznimne usluge, povrat novca nije standardna politika. Ako vaša narudžba nije započela unutar 5 radnih dana ili iz određenih razloga, kontaktirajte nas kako biste raspravili o svojim zabrinutostima. Zahtjevi za povrat novca procjenjuju se pojedinačno kako bi se osiguralo zadovoljstvo korisnika.

Da, naše usluge prilagođene su i osobnim i poslovnim računima na Instagramu, Facebooku i TikToku.

Ne, nikada ne tražimo lozinke vašeg društvenog medija. Sve što trebamo je vaše korisničko ime ili URL kako bismo sigurno isporučili lajkove i pratitelje. Napomena: Provjerite je li vaš račun postavljen na javnu vidljivost.

Nudimo različite prikladne opcije plaćanja kako bismo zadovoljili vaše potrebe. Trenutno prihvaćamo glavne kreditne/debitne kartice (Visa, Mastercard, American Express), PayPal, Apple Pay i Google Pay. Osim toga, stalno istražujemo nove načine plaćanja kako bismo poboljšali vaše iskustvo kupnje. Ako imate određene želje ili upite o plaćanju, slobodno se obratite našem timu za korisničku podršku radi pomoći.