Jeste li se ikada našli kako želite spremiti videozapise s Instagrama za kasnije dijeljenje ili gledanje? Ne tražite dalje, jer imamo upravo alat koji vam treba.

Preuzimatelj videa s Instagrama je jednostavan za korištenje i korisnički prijateljski, omogućavajući vam bez napora preuzimanje videozapisa s Instagrama.

Spremanje i dijeljenje omiljenih videozapisa s Instagrama s voljenima i istomišljenicima nikada nije bilo lakše. Naš intuitivni alat omogućuje vam preuzimanje bilo kojeg videa s Instagrama bez napora, pohranjujući ih izravno na vaše računalo ili mobilni uređaj.

Preuzimatelj videa za Instagram je jednostavan i korisnički prijateljski alat namijenjen preuzimanju videa s Instagrama.

messages.instagram-video-downloader.text_5

Preuzimanje videozapisa s Instagrama besplatno je i jednostavno.

Da biste započeli, otvorite Instagram na svom telefonu i pronađite videozapise koje želite preuzeti. Kada ih pronađete, dodirnite na tri točkice u gornjem desnom kutu videa i odaberite "Kopiraj poveznicu".

Nakon kopiranja poveznice, idite na našu web stranicu koristeći svoj preglednik i zalijepite poveznicu u određeno polje za unos. Zatim pritisnite gumb za preuzimanje. Bit ćete preusmjereni na stranicu na kojoj možete preuzeti videozapise s Instagrama. Ovdje ćete pronaći popis svih vaših spremljenih videozapisa. Jednostavno odaberite videozapise koje želite preuzeti i kliknite na gumb "Preuzmi".

Kako mogu preuzeti videozapise na iPhoneu ili Androidu?

Ako tražite jednostavan način preuzimanja videozapisa s Instagrama, imate sreće - to je izuzetno jednostavno.

Prvo otvorite Instagram aplikaciju i pronađite videozapise koje želite preuzeti. To možete učiniti odlaskom na svoj profil (ili nečiji drugi) i dodirivanjem ikone lupe na vrhu. Zatim upišite ime ili oznaku videa u polje za pretraživanje i dodirnite "Pretraži".

Kada pronađete videozapise koje želite, dodirnite ih da ih otvorite. Zatim povucite prema gore s dna zaslona kako biste pristupili izborniku opcija, gdje ćete pronaći alate za uređivanje i dijeljenje. Dodirnite "Dijeli" u gornjem lijevom kutu zaslona i napokon odaberite "Kopiraj poveznicu".

Sada kada ste sve postavili, spremni ste! Zalijepite poveznicu koju ste upravo kopirali i dodirnite gumb za preuzimanje. Za nekoliko sekundi pojavit će se poveznica za preuzimanje, omogućavajući vam preuzimanje željenog videozapisa.

Kako preuzeti videozapise s Instagrama pomoću preuzimatelja videa?

Proces preuzimanja smo učinili što je moguće jednostavnijim. Jednostavno pronađite videozapise s Instagrama koje želite preuzeti, kopirajte njihovu poveznicu, zalijepite poveznicu i dodirnite gumb za preuzimanje. Zatim ćete moći gledati videozapise s Instagrama i dijeliti ih kako god želite.

Mogu li preuzeti videozapise s Instagrama s privatnog računa?

Ukratko, ne. Preuzimanje videozapisa s privatnih računa nije moguće.

Je li zakonito preuzimati videozapise s Instagrama?

Za osobnu uporabu dopušteno je preuzimati videozapise s Instagrama. Međutim, ako želite ponovno objaviti ili ih koristiti na bilo koji drugi način, obavezno dobijte dopuštenje vlasnika videa. Zapamtite, bilo koji sadržaj koji preuzmete i dalje pripada njegovom vlasniku. not our tool.

Koliko Instagram videa mogu preuzeti?

S našim alatom za preuzimanje videozapisa, možete preuzeti neograničen broj videa. Samo odaberite video koji vas zanima, dodirnite tri točke u gornjem desnom kutu da biste kopirali njegov URL, a zatim ga zalijepite u alat za preuzimanje videozapisa. Nema ograničenja koliko videa možete spremiti, pa ih možete preuzimati koliko god želite.
Zašto netko želi preuzeti videozapise s Instagrama?
Ljudi preuzimaju videozapise s Instagrama kako bi sačuvali sadržaj koji je koristan, inspirativan ili jednostavno užitak. Često preuzimaju vlastite objave iz prošlih godina, posebno sadržaj koji više nije dostupan na nijednom od njihovih uređaja.