Kako izbrisati TikTok videozapise

Kreirano 11 ožujka, 2024
brisanje tiktok videa

TikTok je osvojio svijet, postavši jedna od najpopularnijih platformi društvenih medija posljednjih godina. Sa svojim kratkim videozapisima i alatima za kreativno uređivanje, TikTok omogućuje korisnicima da se izraze na jedinstvene i zabavne načine. Međutim, možda će doći trenutak kada ćete poželjeti izbrisati neke od svojih TikTok videa. Bilo da želite ukloniti video koji vas više ne predstavlja ili jednostavno želite početi ispočetka, brisanje TikTok videa je jednostavan postupak. U ovom ću vas članku voditi kroz korake za brisanje TikTok videozapisa i pružiti rješenja za uobičajene probleme koji se mogu pojaviti.

Zašto biste mogli izbrisati TikTok videozapise

Postoji nekoliko razloga zašto biste mogli izbrisati TikTok videozapise. Možda ste objavili video koji je dobio negativne povratne informacije ili više nije u skladu s vašim vrijednostima. Brisanje takvih videozapisa može vam pomoći da održite pozitivnu online prisutnost i zaštitite svoj ugled. Osim toga, možda ćete htjeti izbrisati TikTok videozapise kako biste oslobodili prostor za pohranu na svom uređaju ili kako biste uklonili sadržaj koji je zastario ili nebitan. Koji god razlog bio, važno je znati kako učinkovito izbrisati TikTok videozapise.

Kako izbrisati TikTok video zapise

Brisanje TikTok videa jednostavan je postupak koji se može izvesti u samo nekoliko jednostavnih koraka. Za brisanje TikTok videa slijedite upute u nastavku:

 1. Otvorite aplikaciju TikTok na svom mobilnom uređaju i prijavite se na svoj račun.
 2. Dodirnite karticu "Ja" koja se nalazi u donjem desnom kutu zaslona za pristup vašem profilu.
 3. Pomičite se kroz svoje videozapise i pronađite onaj koji želite izbrisati.
 4. Dodirnite video kako biste ga otvorili, a zatim dodirnite ikonu s tri točke (…) u donjem desnom kutu zaslona.
 5. Pojavit će se izbornik s nekoliko opcija. Dodirnite gumb "Izbriši".
 6. TikTok će od vas tražiti da potvrdite svoju odluku. Ponovno dodirnite "Izbriši" da biste trajno uklonili videozapis sa svog računa.

Slijedeći ove jednostavne korake, možete jednostavno izbrisati TikTok videozapise s kojima više ne želite biti povezani.

Korak po korak vodič za brisanje ponovno objavljenih videozapisa na TikToku

Ako ste ponovno postavili video drugog korisnika na TikTok i kasnije ga odlučite izbrisati, postupak je malo drugačiji. Evo vodiča korak po korak za brisanje ponovno objavljenih videozapisa na TikToku:

 1. Otvorite aplikaciju TikTok na svom mobilnom uređaju i prijavite se na svoj račun.
 2. Dodirnite karticu "Ja" koja se nalazi u donjem desnom kutu zaslona za pristup vašem profilu.
 3. Pomičite se kroz svoje videozapise i pronađite ponovno objavljeni videozapis koji želite izbrisati.
 4. Dodirnite video kako biste ga otvorili, a zatim dodirnite ikonu s tri točke (…) u donjem desnom kutu zaslona.
 5. Pojavit će se izbornik s nekoliko opcija. Dodirnite gumb "Više".
 6. U dodatnim opcijama koje se pojavljuju dodirnite "Izbriši" da biste uklonili videozapis sa svog računa.

Slijedeći ove korake omogućit ćete brisanje svih ponovno objavljenih videozapisa na TikToku koje više ne želite imati na svom profilu.

Brisanje videa na TikTok-u: Uobičajeni problemi i rješenja

Iako je brisanje TikTok videa obično lak proces, postoje neki uobičajeni problemi s kojima se korisnici mogu susresti. Evo nekoliko problema na koje možete naići i njihovih rješenja:

Problem: Brisanje videozapisa nije uspjelo
Rješenje: Ako ne možete izbrisati video, pokušajte ponovno pokrenuti aplikaciju TikTok i ponoviti postupak brisanja. Ako se problem nastavi, provjerite internetsku vezu i provjerite imate li instaliranu najnoviju verziju aplikacije. Ako nijedno od ovih rješenja ne radi, kontaktirajte TikTok podršku za daljnju pomoć.

Problem: Videozapis je i dalje vidljiv nakon brisanja
Rješenje: ponekad može potrajati neko vrijeme dok se izbrisani videozapis u potpunosti ukloni s TikToka. Pričekajte nekoliko minuta i osvježite svoju profilnu stranicu. Ako je videozapis i dalje vidljiv, pokušajte ga ponovno izbrisati. Ako se problem nastavi, obratite se TikTok podršci za daljnje upute.

Problem: slučajno izbrisan video
Rješenje: Ako slučajno izbrišete video, nemojte paničariti. TikTok nudi 30-dnevno razdoblje oporavka tijekom kojeg možete vratiti izbrisane videozapise. Da biste vratili izbrisani videozapis, idite na svoj profil, dodirnite gumb "Više" i odaberite "Nedavno obrisano". Odatle možete odabrati videozapis koji želite vratiti i slijediti upute za njegovo vraćanje.

Ako ste svjesni uobičajenih problema i njihovih rješenja, možete osigurati glatko iskustvo prilikom brisanja TikTok videa.

Kako brišete privatne videozapise na TikToku?

Brisanje privatnih videozapisa na TikToku slijedi isti postupak kao i brisanje bilo kojeg drugog videozapisa. Jednostavno locirajte privatni video koji želite izbrisati u svom profilu, dodirnite ga i odaberite opciju brisanja. Imajte na umu da će brisanje privatnog videozapisa biti trajno uklonjeno s vašeg računa i više neće biti dostupan vašim sljedbenicima niti bilo kome drugome.

brisanje tiktok videa 2

Kako izbrisati sve TikTok video snimke odjednom

Ako želite izbrisati sve svoje TikTok videozapise odjednom, trenutno u aplikaciji ne postoji izravna značajka koja bi to učinila. Međutim, možete ručno izbrisati svaki videozapis slijedeći ranije navedene korake. To može oduzimati puno vremena ako imate velik broj videozapisa. Alternativno, možete razmisliti o privremenom deaktiviranju svog računa, što će ukloniti sve vaše videozapise iz javnog prikaza. Kako biste deaktivirali svoj račun, idite na odjeljak "Privatnost i postavke" u svom profilu i odaberite "Upravljanje mojim računom" > "Izbriši račun."

Savjeti za upravljanje vašim TikTok sadržajem

Brisanje TikTok videa samo je jedan aspekt upravljanja vašim TikTok sadržajem. Evo nekoliko dodatnih savjeta koji će vam pomoći da učinkovito upravljate svojim videozapisima i održite pozitivnu prisutnost na mreži:

 1. Redovito pregledavajte svoje videozapise: Odvojite vrijeme za pregled svojih videozapisa i procijenite jesu li i dalje u skladu s vašim vrijednostima i ciljevima. Razmislite o brisanju svih videozapisa koji više ne odražavaju tko ste ili poruku koju želite prenijeti.
 2. Postavite svoje postavke privatnosti: TikTok nudi različite postavke privatnosti koje vam omogućuju kontrolu tko može gledati vaše videozapise i komunicirati s vašim računom. Iskoristite ove postavke kako biste zaštitili svoju privatnost i prilagodili svoje TikTok iskustvo svojim željama.
 3. Uključite se u svoju publiku: odgovarajte na komentare, komunicirajte s drugim kreatorima i izgradite zajednicu oko svog sadržaja. Aktivnim sudjelovanjem u TikTok zajednici možete poticati veze i stvoriti pozitivnu online prisutnost.

Alternative za brisanje TikTok videa

Ako niste sigurni oko brisanja svojih TikTok videozapisa, ali i dalje želite riješiti sve svoje nedoumice, postoje alternative koje možete razmotriti. Umjesto brisanja videozapisa, možete ih učiniti privatnima ili ih ukloniti s popisa. Na taj način više neće biti vidljivi javnosti, ali ćete im i dalje imati pristup ako se u budućnosti predomislite.

Zaključak: preuzimanje kontrole nad vašom prisutnošću na TikToku

Zaključno, brisanje TikTok videa jednostavan je postupak koji se može obaviti u samo nekoliko koraka. Bilo da želite ukloniti video koji vas više ne predstavlja ili jednostavno želite početi ispočetka, važno je znati kako izbrisati TikTok videozapise. Slijedeći vodič korak po korak i svjesni uobičajenih problema i njihovih rješenja, možete učinkovito upravljati svojim TikTok sadržajem i održavati pozitivnu online prisutnost. Ne zaboravite redovito pregledavati svoje videozapise, postaviti svoje postavke privatnosti i komunicirati sa svojom publikom kako biste što bolje iskoristili svoje TikTok iskustvo. Preuzmite kontrolu nad svojom prisutnošću na TikToku i uživajte u platformi u potpunosti.

Da biste izbrisali TikTok video, otvorite TikTok aplikaciju, idite na svoj profil i pronađite video koji želite izbrisati. Dodirnite videozapis, zatim odaberite tri točke (...) u donjem desnom kutu. Na izborniku koji se pojavi odaberite "Izbriši" da biste uklonili videozapis sa svog profila

Nakon što izbrišete video na TikTok-u, više ga nije moguće vratiti. Provjerite jeste li sigurni u brisanje jer na platformi nema ugrađene značajke za vraćanje izbrisanih videozapisa.

Da, kada izbrišete TikTok video, svi povezani komentari, sviđanja i dijeljenja također će biti uklonjeni s platforme. Video više neće biti vidljiv drugim korisnicima na vašem profilu ili u feedu "Za vas".