Koliko pratilaca ima Ronaldo

Kreirano 4 ožujka, 2024
Celeb Instagram iz kojeg se možemo nadahnuti

Instagram, društvena platforma za dijeljenje fotografija i videa, ima milijarde aktivnih korisnika diljem svijeta. Njegov je utjecaj toliko ojačao da je preoblikovao način na koji se pojedinci povezuju, komuniciraju, pa čak i posluju. Popularnost ove platforme dovela je do utrke među slavnim osobama, sportašima i utjecajnim osobama za prikupljanje najvećeg broja pratitelja, čime se učvršćuje njihov digitalni utjecaj.

Vladavina Instagrama

Najpraćeniji račun na Instagramu je nitko drugi nego sam Instagram. Službeni račun platforme društvenih medija @instagram može se pohvaliti sa nevjerojatnih 651 milijuna sljedbenika od 2024. Račun primarno promiče sadržaj u trendu s cijele stranice, ističući jedinstvene objave, uvodeći nove značajke i slaveći globalne događaje.

Dominacija sportskih ikona

Cristiano Ronaldo
Kruna za najpraćenijeg pojedinca na Instagramu ide Cristianu Ronaldu. Portugalski nogometaš, poznat diljem svijeta po svojim iznimnim vještinama i karizmi, ima impresivnih 600 milijuna pratitelja na svom računu @cristiano. Ronaldov profil pruža obožavateljima uvid u njegov profesionalni i osobni život, od njegovih uzbudljivih nastupa na nogometnom terenu do trenutaka izvan terena s obitelji i prijateljima.

Lionel Messi
Ne zaostaje puno za Ronaldom Lionel Messi, još jedna nogometna legenda koja je prikupila značajan broj pratitelja na Instagramu. Messi, argentinski nogometaš proslavljen svojom izvanrednom igrom, ima 482 milijuna pratitelja na svom računu @leomessi. Messijev profil ispunjen je snimkama njegove karijere i obiteljskih trenutaka, dajući obožavateljima da zavire u njegov život na terenu i izvan njega.

Slava slavnih žena

Selena Gomez
Titulu najpraćenije žene na Instagramu nosi Selena Gomez, američka pjevačica i glumica sa 427 milijuna pratitelja na svom računu @selenagomez. Osim dijeljenja novosti o svojim glazbenim i glumačkim projektima, Gomez koristi svoju platformu za zagovaranje svijesti o mentalnom zdravlju i drugim društvenim problemima.

Kylie Jenner
Još jedna žena koja dominira Instagramom je Kylie Jenner, reality TV zvijezda i poslovna žena, koja ima 398 milijuna pratilaca na svom računu @kyliejenner. Jenner koristi svoj Instagram kako bi promovirala svoje kozmetičke i kozmetičke tvrtke, Kylie Cosmetics i Kylie Skin, te podijelila trenutke iz svog osobnog života.

Zapovjedništvo divova zabave

Dwayne "The Rock" Johnson
Dwayne "The Rock" Johnson, poznati glumac i bivši prvak WWE-a, ima ogroman broj pratilaca na Instagramu od 388 milijuna na svom računu @therock. Johnsonov profil ispunjen je videozapisima vježbanja, motivacijskim citatima i pogledima iza kulisa njegovih filmskih projekata, oslikavajući njegovu višestruku karijeru.

Ariana Grande
Ariana Grande, hvaljena američka pjevačica i glumica, ima sljedbenike od 378 milijuna na svom računu @arianagrande. Grande dijeli novosti o svojoj glazbi, objavljuje preslatke slike svog psa i promovira svoj kozmetički brend, REM Beauty, na svom Instagram računu.

Utjecaj Kardashian-Jenner

Kim Kardashian
Kim Kardashian, reality TV zvijezda koja je postala poslovna žena i ambiciozna odvjetnica, ima 363 milijuna pratitelja na svom računu @kimkardashian. Kardashian koristi svoju platformu za promociju svojih raznolikih poslovnih pothvata, uključujući svoju marku odjeće za oblikovanje Skims i svoju kozmetičku marku KKW Beauty.

Khloe Kardashian
Odmah iza je Khloe Kardashian, s 298 milijuna pratitelja na svom računu @khloekardashian. Kardashian, poput svojih sestara, koristi svoj račun za promicanje svog poslovanja i razmjenu osobnih iskustava.

Ikona Instagrama

Pop i R&B dive

Beyoncé
Beyoncé, globalno proslavljena pop i R&B pjevačica, ima 315 milijuna pratitelja na Instagramu na svom računu @beyonce. Beyoncéin račun sadrži zadivljujuće autoportrete, profesionalne fotografije s raznih snimanja i glazbene spotove, nudeći obožavateljima uvid u njezin višestruki svijet.

Uspon mlađeg Jennera

Kendall Jenner
Top deset zaokružuje Kendall Jenner, model i reality TV zvijezda, sa 294 milijuna pratitelja na svom računu @kendalljenner. Jenner koristi svoj račun kako bi predstavila svoje manekenske nastupe, osobni život i suradnju sa svojom sestrom Kylie za njihovu kozmetičku liniju.

Zaključak

Instagram, kao moćna tvrtka društvenih medija, omogućio je slavnim osobama i influencerima da se povežu sa svojim obožavateljima na osobnoj razini. Platforma je i dalje bojno polje za popularnost, s ovih deset računa koji vode u paketu. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li se ljestvice promijeniti u budućnosti, s obzirom na dinamičnu prirodu popularnosti društvenih medija.

Cristiano Ronaldo trenutno ima preko 300 milijuna pratitelja na Instagramu, što ga čini jednim od najpraćenijih pojedinaca na platformi.

Slavne osobe poput Beyoncé, Selene Gomez i Kylie Jenner poznate su po svojim značajnim sljedbenicima i utjecaju na Instagramu.

Čimbenici kao što su njihov talent, karizma, privlačan sadržaj, suradnja s brendovima i redovita ažuriranja doprinose slavi slavnih žena na Instagramu.